Min dag med mormor

Hej!
Idag har jag och mormor varit i Kaknästornet och fikat.
Utsikten var väldigt fin och det var mysigt att fika där uppe.
När jag kom hem så städade jag mitt rum och jag har hållit på och städa och dona, jag vet inte exakt hur länge men mer än tre timmar i alla fall, ungefär tre och en halv. Jag är ganska knäckt nu.
 
Imorgon ska jag, mamma, Amanda och Rob åka till Eriksdalsbadet och bada och det kommer bli jätte kul!
 
Hoppas ni har haft en bra dag.
God natt!

Teneriffa

Hej!
På sportlovet var jag på Teneriffa men jag glömde lägga upp bilder på bloggen därifrån så nu kommer det, lite sent kanske, men bättre sent än aldrig.
Det var alltså lite bilder från min semester på sportlovet.
Hoppas ni gillade bilderna.
Vi hörs sen! Kram
 
 

Lilla Alicia

Hej!
Nu kommer tänkte jag visa lite bilder från när jag var mindre.
Collage med några av mina dagisfoton.
Det första tror jag var mitt första dagisfoto jag tog.
Bilder från en tavla jag fick när jag fyllde 13 som mormor hade fixat ihop.
Lite närmare till på dom två första bilderna i collaget över.
 
Det var alltså lite bilder på en liten Alicia, om ni gillade det här inlägget kan jag kanske göra fler såna här inlägg.
Hoppas allt är bra så hörs vi sen.
Kram

Mandy

Min lillasyster har dykt upp med lite olika namn på bloggen, Amanda, Mandy, Pandy osv. Hon är ljuspunkten i mitt liv, jag älskar henne 100.000000 miljoner varv runt jorden, om inte mer.
 
Historia
Sen jag var liten har jag alltid velat ha en lillasyster. Jag ville så gärna ha en lillasyster och jag var avundsjuk på Emily som hade sen. 2009 skulle jag, mamma och Rob (min bonuspappa) åka till Turkiet och jag var jätte glad.
Vi var på resturang och då berättade mamma att vi inte skulle åka för hon var gravid. Jag blev helt överlycklig över att jag skulle få ett syskon.
Sen var det den 8 November 2009. Vi firade morfar och Rob, senare på eftermiddagen så skulle jag och mormor till Enskede ridskola och kolla på hästar. Jag hade såklart glömt min mobil hemma och när vi går påväg hem ringer rob till moror och berättar att jag precis hade fått en lillasyster. Jag började hoppa, skutta, gråta och skratta. För att fira gick jag och mormor på resturang och så skickade mamma en bild på den lilla varelsen som var min lillasyster. Mormor hade nästan inget batteri på mobilen och hon ringde några samtal och jag fick ringa.
På kvällen kunde jag inte sova och ännu värre var det i skolan dagen efter. Jag kunde inte koncentrera mig. När jag kom hem sen så fick jag äntligen träffa min lillasyster.
Detta hände för snart tre och ett halvt år sedan men jag minns det som det var igår.
 
Tyvärr har jag inga bilder att visa för tillfället men det kommer att komma, håll utkik

Min dag-påskafton

Hej!
Idag på förmiddagen var jag och Amanda hemma och myste och kollade på Askungen medan Rob och mamma var och tränade.

Sen åkte jag, mamma, Rob och mormor till Liljeholmen för vi tänkte mata ankor men isen låg fortfarande tjock på sjön så vi promenerade en bit runt sjön och när vi skulle gå tillbaka genade vi över isen och sen åt vi på McDonald's.
När vi kom hem lekte jag och Amanda en stund och nu sitter vi och kollar på "Madagaskar 2"

Vid typ klockan sex kommer mormor och morfar och ska äta middag hos oss.
Nu kommer det lite bilder från min dag.
Kram

Glad påsk

Glad påsk!
Idag hade påskharen kommet och lämnat lite påskägg och andra trevligheter, jag tänkte låta er kika på det.

Igår länkade jag min blogg på www.mugglarportalen.se och då var det en tjej som skrev ''Vad mysigt! ♥ Och du är så sjukt fin, vet du det? ♥''
Jag blev så sjukt glad! Det var bland det snällaste som nån har skrivit till mig och jag blev rörd, ja det blev jag.

Hoppas ni har haft en bra start på påsken så hörs vi lite senare.
Kram

Mys

Hej!
Inatt ska jag och Amanda sova på en uppblåsbar madrass inne hos mamma och Rob, för vi vill. Vi har bombat med gossedjur och hennes ponnies. De ska bli jätte mysigt.
Här kommer lite bilder på våran sammanordning.
Kram

Min dag

Hej!
Idag har jag, mamma och Amanda satt fjädrar i buskarna på tomten och det blev jätte fint.
På förmiddagen och nu på eftermiddagen har jag lekt med Amanda och nu sitter vi och kollar på ''Madagaskar 2'' och jag sitter och skrattar jätte mycket, pingvinerna är så roliga.
Nu kommer det lite bilder från min dag, kram

Det gick dåligt..

Hej!
Jag försköte sätta en denna bakgrunden på bloggen:
Men det gick väldigt dåligt. Får försöka någon annan dag igen för jag vill verkligen få in den som bakgrund för jag tycker den är jätte fin.
 
Jag har fått ''My number one'' med Helena Paparitzo eller vad hon heter på hjärnan så jag går runt här hemma och skrålar på den, jag kan inte sjunga, tro mig.
 
Hoppas allt ät bra med er så hörs vi!
Kram
en gammal uppochner vänd bild, beautiful
 

Hej!

Hej!
Jag hade glömt stänga av väckarklockan på mobilen så jag vakande tjugo över sex, men det gör inte så mycket för jag är morgonpigg och var nästan vaken när den ringde.
 
Idag är det långfredagen och idag kommer min morbror, hans fru och deras barn (mina kusiner) och typ ska äta här för dom ska fira påsk hos mina kusiners mormor och morfar så vi firar idag. Vi är inte kristna eller något, det bästa med påsken är påskharen.
Så, nu är det lov och det känns jätte skönt!!
 
Igår kväll satt jag på mitt rum och kände mig väldigt ensam, då gick jag ut till Amanda som satt och kollade på tv och la mig i hennes knä så började hon klappa mig på huvudet, hon är bara för underbar.
 
Nu kommer bloggandet komma igång på lovet, jag har varit ganska upptagen den här veckan i skolan, de är ju alltid extra mycket innan loven, och snart är det sommarlov!
 
Hoppas allt är bra med er så hörs vi!
Hejdå!
 

Wanted

Jag vill verkligen ha dessa produkter, jag älskar dofterna på Body Splashen från Victoria Secret och Emily har ''One by one'' och hon får jätte fina ögonfransar och ''Mega Plush'' verkar jätte bra, längtar tills den kommer till Sverige!

Hejhej

Hej!
Det blev tyvärr ingen stol, vi hittade en bra men den hade inte armstöd och det vill jag gärna ha på den nya och sen hittade vi en lite fåtölj-aktig men mönstret på den passade inte in i mitt rum men det kanske kommer inte andra färger på den stolen sen, vi får se.
 
Nu är jag hos mormor och morfar för morfar har installerat ett program på min dator.
Jag har inga planer för ikväll men det kommer fler inlägg sen, nu ska jag fixa lite tidsinställda inlägg som ska komma upp under veckan ifall jag inte får tid för att blogga så kommer det i alla fall några inlägg.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram
en sån här skrivbordsstol har jag just nu
jag kommer inte ihåg om det var exakt det här mönstret men modellen på stolen var såhär, jag gillade modellen väldigt mycket som sagt

Tävling hos www.andreaviktoria.blogg.se

Hej!
På bloggen www.andreaviktoria.blogg.se hålls en tävling om smink från hemsidan www.eyeslipsface.se
Jag är med, ska ni?
Kram

God morgon

God morgon!
Jag vaknade för inte så länge sen och nu sitter jag vid datorn och funderar på att spela Sims, det var ett tag sedan jag gjorde det.
 
Idag ska jag, mamma, Amanda, mormor och morfar till Ikea. Jag ska kolla på en ny skrivbordsstol, min gamla har jag väl haft i ungefär fem år och den är av plast och rosa men de är inte därför jag vill ha en ny. Jag vill ha en ny för när vi flyttade för snart fyra år sen gick den sönder lite och nu har den gått sönder mer och mer. Hoppas jag hittar någon bra!
Vi hörs sen.
Kram
 
detta blev ett bildlöst inlägg för jag satt inte vid min egen dator och kunde därför inte fixa en bra bild

Essie

Ni vet nagellacken som kommer från Essie, dom är hur snygga som helst!
Jag har ett som jag fick den 1 Februari, alltså på min födelsedag och det är i färgen ''Cute as a button'' och ser ut såhär:
Inte min bild
Jag är helt kär i dessa nagellack, skulle helt klart vilja ha fler, men dom kostar ju lite.
Det finns i helt underbara färger och jag är helt kär i Essies färger.
Här är ett litet collage jag har gjort, visst är färgerna fina?!
Jag älskar dom!!

Min dag

 
Hej!
Jag kom ganska nyligen hem från Eriksdalsbadet där jag var med min mamma, min lillasyster Amanda och min bästa kompis Emily.
Vi hade jätte kul och när vi hade badat klart åt vi på McDonald's och det var jätte gott!
På badhuset simmade jag och Emily 14 längder i 25 meters bassängen, alltså 400 meter.
 
Nyss gjorde jag ett tidsinställt inlägg för jag vet inte hur uppdateringen kommer att se ut ikväll men eftersom jag gjorde ett tidsinställt kommer det minst ett inlägg i alla fall.
 
Hoppas ni har haft en bra dag hittills.
Kram

God morgon

 
Hej!
Nu sitter jag uppe i soffan med Amanda och kollar på Dora utforskare, mamma och Rob är på gymmet, så hurtiga är dom på morgonen.
Själv har jag inte tränat på hela veckan och det känns inte så jätte bra.
 
Som jag sa i förra inlägget så har mitt öga kliat hela veckan och igår morse när jag vaknade hade mitt öga svullnat väldigt mycket med det gick ner under dagen men det har kliat och när jag har kliat och gnuggat så blir det rött och irritera så igår kväll satte mamma på mig en kompress över ögat och tejpade fast den så jag inte kan gnugga och klia. Det är ju ganska bra för jag är en sån person, om det kliar måste jag klia tillbaka.
 
Idag ska jag, Amanda, mamma och min bästa kompis Emily åka till Eriksdalsbadet och bada och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
 
Hoppas allt är bra med er, det kommer mer uppdatering idag, jag lovar.
Kram
Bild från veckan efter höstlovet när jag satt hemma med vattkoppor och resten av sexorna i min skola var uppe i Falun

FREDAG

Hej!
Idag är det fredag, tjoho!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag har inte riktigt haft tid.

Mitt vänstra öga har kliat ganska mycket hela veckan och imorse när jag vakande var de helt svullet, det kliar fortfarande men de är inte lika svullet men är ganska röd.

Jag är i Farsta nu, om jag köper något kommer de komma bild på det sen.
Kram

Hej

Hej!
Nu sitter jag och Emily och kollar på videos och bilder på min dator och snart ska vi gå och hämta Mandy.

Ikväll ska jag nog styrketräna men vi får väl se hur de blir med de.

Kram

God morgon

God morgon!
Snart ska jag gå till bussen och åka till skolan.
Som jag sa igår kommer bloggandet dra igång nu igen.
Hoppas ni mår bra så hörs vi sen.
Kram!
Ps. Jag är helt knäckt, ser ni nog på bilden

Hejhej

collage som jag gjorde till Instagram, följ mig gärna, jag heter Flismos
Hej!
Idag är de söndag, hoppas ni inte är för deprimerade över att de är måndag och skola imorgon.
Förlåt att jag inte varit så aktiv på bloggfronten men jag har inte riktigt orkat, fy på dig.
 
Min lillasyster sov inne med mig i mitt rum i natt och de var jätte mysigt, hon är helt underbar, min lilla ängel. Hon ska nog göra de nästa helg igen.
 
Vi hörs sen!
Kram

Hello

Ursäkte bildkvalitén, den är inte den bästa
Hej!
Kom till mormor och morfar för en stund sen där även min syrra håller hus idag för hon är sjuk. Jag var på gitarren innan och då började vi prata om melodifestivalen och vem som kom sist, vi visste inte riktigt men jag gissade på Gubbarna, ni vet ''en riktig jävla schlager'', och sen bestämmde vi oss för att googla men hittade inte vem som kom sist men jag googlade på bussen igen och då upptäckte jag att jag hade rätt. Känner mej stolt, haha.
Hoppas allt är bra så hörs vi sen.
Kram

Tävla om smyckeslådor hos www.andreaviktoria.blogg.se

Ja, som ni kanske har förstått av titeln så länkar jag till en tävling som hålls av Andrea Hedenstedt, www.andreaviktoria.blogg.se
Jag är med och tävlar, ska ni?
https://cdn3.cdnme.se/3928985/7-3/lador_513e41e99606ee2966488356_thumb.jpg

New In

Hej! Nu ska jag visa vad jag köpte idag när jag och Emily var i Skärholmen. Idag var en jätte bra shoppingdag, jag brukar inte hitta så mycket men idag lyckades jag hitta en del saker.
3 stiftpennor med stift, 10kr från TGR eller Tiger eller vad man nu säger, de är bra att ha i skolan och när jag pluggar.
Kort, de var tre för 10kr på TGR (eller Tiger) och då skulle jag och Emily ha ett kort men de kostade lika mycket kort som med tre så då tog vi tre, ett till saken vi skulle ha de till och så blev de ett var.
Tröja från New Yorker och den kostade 169kr. Jag älskar den! Den är jätte skön och jag tycker den sitter väldigt snyggt, den ska jag ha imorgon. Min är i storlek S.
Byxor från H&M, 149kr, storlek 36
Jag letade efter sådana byxor från H&M under mellandagsrean för jag köpte liknande för 2 år sedan (mellandagsrean 2011/2012) men nu hittade jag innan och så såg jag dom idag och blev jätte glad. Förlåt att ljuset inte är bra på bilderna men på bilden där benen är raka så är byxorna mörkgrå, svartaktiga och dom där benen spretar är dom mörkblå. Dom ser väldigt fula ut på bilden men dom är snygga på och väldigt tajta. Dom köpte jag på mitt presentkort.
Förlåt att ljuset inte är så bra på bilderna, de är ju inte så bra ljus på kvällen.
Hoppas allt är bra med er så hörs vi imorgon.
Kram
 
 

Sitter på bussen

Hej!
Nu sitter jag och Emily på bussen påväg till Farsta och kolla lite och sedan ska vi åka till skärholmen men vi kommer säkert inte orka och stanna kvar i Farsta, typiskt oss.
Om jag hittar något lägger jag upp bild på de sen.
Hoppas allt är bra så hörs vi sen
Kram

God natt

Min Victoria Secret bodysplash//Frukt från igår//Kärlek & kram skyltar//hemmaspa från igår
God natt
Hoppas ni har haft en bra helg och att ni inte deppar ihop allt för mycket därför att skolan har börjat, och som ni kanske ser har jag fått in en header på bloggen, yey!
Nu slutade helgen bra och vi kan hälsa på måndagen med ett glatt humör.
Imorgon har jag hemstudiedag och då ska jag vara med min bästa kompis, Emily.
Vi hörs imorgon!
Kram

Hej

Hej!
Nu sitter jag i taxin påväg hem från Arlanda.
När vi landade på Teneriffa kom min väska nästan sist och nu kom den nästan först, de tycker jag var med än rättvist.
Hoppas allt är bra så hörs vi sen
Kramar på er!!

https://cdn1.cdnme.se/3928985/7-3/pic_5133b7baddf2b3664d2e8d66.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3928985/7-3/pic_5133b7c8e087c36d4ea5c229.jpg" class="image">

RSS 2.0